Kulübümüz, Türkiye'nin öncü otomotiv firmalarından Avek Otomotiv&Avec Rent A Car ile iş birliği anlaşması imzaladı.

Bugün Gürsel Aksel Stadyumu'nda gerçekleşen lansmana CEO'muz Kerem Ertan ve Avek Otomotiv Genel Müdürü Derya Uluğ katıldı.

CEO’muz Kerem Ertan, ‘’Göztepe Spor Kulübü olarak, geçen sezonun sonlarına doğru Avek Otomotiv ile güzel bir yol arkadaşlığı kurduk. Bu sezon da bu yol arkadaşlığını devam ettirdiğimiz için mutluyuz. Umarım uzun yıllar sürecek bir birlikteliğin temelleri olur. Hem Paşalı Holding Yönetim Kurulu Başkanı Sn. Adem Paşalı’ya hem de Avek Otomotiv Genel Müdürü Derya Uluğ’a teşekkür ediyor, camiamıza hayırlı olmasını diliyorum.’’
 
Avek Otomotiv Genel Müdürü Derya Uluğ, “Avek Otomotiv olarak, İzmir’in köklü kulüplerinden Göztepe Spor Kulübü’ne kuruluşunun 100. yılına denk gelen bir sezonda sponsor olmanın mutluluğunu yaşıyoruz.
 
Göztepe Spor Kulübü’nün, sadece futbola değil, tarih boyunca spora ve topluma sağladığı katkılarla da önemli bir yere sahip olduğunu biliyoruz. Köklü geçmişi ve tutkulu taraftarlarıyla Göztepe, İzmir'in her zaman gurur kaynağı olmuştur.
 
Bizler de Avek Otomotiv olarak, bu güzide kulübümüzün yanında olmaktan dolayı büyük onur duyuyoruz. İzmir’de spora ve sporculara destek vermek, bizim için sadece bir iş ortaklığı değil, aynı zamanda bir sorumluluktur.
 
Sporun gücüyle toplumda olumlu değişiklikler yaratma inancımızla, Göztepe Spor Kulübü’ne verdiğimiz desteğin uzun soluklu ve başarılı birliktelik olmasını umuyoruz.
 
Bu imzanın her iki taraf için de hayırlı olmasını diliyor, Göztepe Spor Kulübü’müze önümüzdeki sezon için Trendyol Süper Lig’de başarılar diliyoruz.”

Yapılan anlaşmaya göre Avek Otomotiv&Avec Rent A Car, Gürsel Aksel Stadyumu'nda oynayacağımız maçlar için "maç günü sponsorumuz" ve "ısınma kiti sponsorumuz" oldu. Anlaşmaya göre, Futbol A Takımımız sezon sonuna kadar tüm iç saha maçlarımızda, ısınma kitlerimizin sırt bölümünde “Avec Rent A Car" markasının logosu ile sahaya çıkacak.